Saturday, May 18, 2013

Graduation dinner, shine like a princess

Alhamdulillah, berakhir sudah informal graduation dinner untuk KICT students yang bakal graduate sem depan. Ktorg buat dinner ni kat Ogy d'Greenwood Restaurant. What I can say is, the menu is not bad. The content or tentative is good and entertaining. Everybody enjoy it. And the most important thing is the value of time we spent together, especially with besties. It might be difficult for us to gather and eating like this after this. So, I do appreciate each and every moment we have. Now, enjoy the pictures! =)

My two gorgeous best friends in UIA, Shikin and Ain. Ain (right) is my room mate since we studied in CFS ok. So, she knows me inside out. Haha.   

Ni Shikin. Since we are orang utagha, we easily getting closer. Cayangg dia lebih! Muahx!

 With Tira. Comel kan dia..

 Peace yaww!

 Ok. Ini acara tiup belon dan saya tak tiup pon.

 Diorang ni satu geng. Saje menyebok..kihkih

 Nasyeed style..ayu gettew..

 Semua yang hadir..

 My Bachelor of IT friends..

 Yang tengah-tengah tu Farha atau nama manjanya Pa'a. Beliau sangat kelakar dan gila-gila. Will miss her too!

 Ni lah orang penting yang bertungkus-lumus menjayakan dinner ni.. thanks korang.. =)

To be frank, sebelum ni memang nak sangat cepat graduate. Nak cepat-cepat kerja, nak cepat-cepat kahwin.. =P and after four years, I don't even noticed that it's time for me to leave UIA. Memang sayang sangat kat UIA ni sebab suasana kat sini membuatkan saya dekat dengan Allah. I learn how to survive and communicate with people. I met many good people and friends here. Subhanallah. I will miss this place very much. =(

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. wau..lawanya kawan kita ni.. tempat pun best..thumbs up! :)

    ReplyDelete

Disable Right Click